hoe_passen_wij_in_jouw_leven
Solliciteer in
1 minuut

Ontmoet ons

Wij willen jou graag leren kennen. Wat houdt je bezig? Waar vinden we jou? Wij zijn een actief bedrijf. Je kunt ons het hele jaar ontmoeten. Waar treffen we elkaar?

Collega’s Fabriek van Houten Gebouwen op projectbezoek M’DAM

In onze Fabriek van Houten Gebouwen ontwikkelen en produceren we houtmodulebouw-concepten met een permanente kwaliteit. Adaptief, volledig demontabel en verplaatsbaar. Maar liefst 350 houten modules ‘rolden’ in de eerste helft van 2021 onze productie uit.

Onze collega’s in de Fabriek van Houten gebouwen hielden de vaart erin met bijna 2 kant-en-klare modules per dag! Natuurlijk zijn zij benieuwd naar het resultaat op de bouwlocatie. We zetten de productie voor een dag op een laag pitje voor een uitje naar bouwlocatie M’DAM in Monnickendam.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Ontmoet ons

GP in Zandvoort 🏁

Een leuk weetje is dat wij het medisch centrum daar bouwden. In 1 dag! Nieuwsgierig? Lees meer in het artikel van de Tubantia. 

De Groot Vroomshoop - Ontmoet ons

Sterk Techniekonderwijs Twente

De vraag naar technisch geschoolde jongeren neemt toe. Voor Twente geldt dat in het bijzonder, omdat hier de zwaar vertegenwoordigde maakindustrie te maken heeft met groeiende krapte op de arbeidsmarkt. Sterk Techniekonderwijs Twente (STO Twente) slaat de praktische brug tussen onderwijs en bedrijfsleven om bijvoorbeeld de instroom van leerlingen naar technische bedrijven te bevorderen.

Lees verder

Fabriek van Houten Gebouwen in Enschede

Al beslaat ons terrein in Vroomshoop 9 hectare, we groeien uit ons jasje. In Enschede richten we in hoog tempo een nieuwe productielocatie in: de Fabriek van Houten Gebouwen. In maart 2021 start daar de productie van houten woningen. Ben jij timmerman of timmervrouw of heb je een timmerachtergrond en wil je graag aan de slag bij De Beste Werkgever in de bouw en infrastructuur? Neem contact op met Bianca.

De Groot Vroomshoop - Ontmoet ons

Unieke start van de kerstvakantie

Elk jaar vieren wij twee weken kerstvakantie. Die luiden we in met een stamppotbuffet met alle collega’s. Dit jaar ging dat natuurlijk net even anders. Klik op ‘lees meer’ en bekijk de video!

 

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Ontmoet ons

Ook Sinterklaas werkte thuis dit jaar

Sinterklaas kon vanwege corona niet naar De Groot Vroomshoop komen op 5 december. Hij werkte net als wij zoveel mogelijk thuis. Maar creatief als hij is, vond hij met onze personeelsvereniging  een prima manier om de kinderen van onze collega’s toch te verrassen. Met jullie verlanglijst in de hand bestelde hij de cadeaus gewoon online en liet ze met de Pietenbus bij de collega’s thuis bezorgen. Dank u Sinterklaasje, we hopen u volgend jaar weer echt te ontmoeten!

Ontmoet ons online

Vanwege COVID-19 ontmoet je ons even niet meer op evenementen en zijn er geen rondleidingen. Natuurlijk kun je ons online blijven volgen op social media en onze website. En je mag ons natuurlijk altijd bellen. Alvast virtueel rondkijken? Neem een kijkje in onze keuken en bekijk de video!

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Ontmoet ons

Vrijdagmiddagborrel

  • Je leert veel nieuwe collega’s kennen
  • Je kunt de sfeer van De Groot Vroomshoop proeven

Snuffelstage (op aanvraag)

Natuurlijk kun je bij De Groot Vroomshoop aan de slag met je stage of afstudeeropdracht. Maar soms is een dagje meelopen genoeg om te ervaren wat jij wel of juist niet wilt. Met een snuffelstage bij een van onze collega’s bijvoorbeeld. Bel of mail Janny voor een kennismaking.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Ontmoet ons

Rondleiding (op aanvraag)

Met trots geven wij je een rondleiding door ons veelzijdige bedrijf. De meeste bezoekers zijn onder de indruk van de omvang, de mogelijkheden met hout, het vakmanschap en de heerlijke geur van duurzaam hout. Meld je aan voor een rondleiding met vrienden, familie of relaties.

De Groot Vroomshoop - Ontmoet ons

Muziek in De Groot Vroomshoop!

Dat onze collega’s vakmensen zijn, is bekend maar dat ze nog zoveel meer in hun mars hebben…. Dat bleek tijdens de muziekavond in het Punt in Vroomshoop, waar een aantal van hen letterlijk een podium kregen om hun muzikale vaardigheden te tonen. De avond was fantastisch georganiseerd door de personeelsvereniging. 125 collega’s kwamen af op de muziek, lekker eten en drinken en veel gezelligheid. Dank aan de openingsact Maywood en de bands Purple Strangers en CCR Revival.