Solliciteer in
1 minuut

‘Eigen initiatief is beloond’

Raymond, BIM modelleur
Ik werk 2,5 jaar bij De Groot Vroomshoop Bouwsystemen. Na een jaar detachering, kwam ik in vaste dienst. Ik begon als BIM modelleur, maar wist al snel dat ik meer wilde. Bouwsystemen is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen, daaraan wil ik ook graag mijn bijdrage leveren! Daartoe nam ik zelf initiatief. Nu ben ik kartrekker van het BIM traject en werk ik samen met collega’s aan de ontwikkeling van ons Huisvestingsconcept 2.0. Ook leid ik intern collega’s op. Erg leuk om te doen!

Ik vind het erg belangrijk om me persoonlijk te ontwikkelen. Zo blijf je bij en zet je jezelf op de kaart. Bij De Groot Vroomhoop krijg je de ruimte om kansen te pakken. Dat vind ik top. De diversiteit in bijzondere projecten maakt mijn werk aantrekkelijk. Voor de komende tijd heb ik genoeg uitdaging en ga ik ervoor om er met mijn collega’s een succes van te maken.

Het werken bij De Groot Vroomshoop ervaar ik als heel plezierig. Het is een gemoedelijk bedrijf met een goede werksfeer. Geen drempel naar het management. Onze directeur is gewoon Wim en daar kun je altijd binnenlopen.

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert