hoe_passen_wij_in_jouw_leven
Solliciteer in
1 minuut

Jouw collega’s

Het zijn de mensen die ons bedrijf tot een succes maken. De collega’s kunnen jou dan ook als geen ander vertellen waarom zij met plezier werken bij De Groot Vroomshoop.

De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

‘Een tevreden opdrachtgever is de kroon op het werk’

Einhard, projectleider Bouwsystemen

Sinds 2014 werk ik bij De Groot Vroomshoop. De bouwsector had te maken met de naweeën van de financiële crisis. Via een detacheringsbureau kwam ik in contact. De afdeling Bouwsystemen zocht een projectleider voor een zogenaamd UAV-gc project. Dat is een project waarin verschillende bouwactiviteiten gecombineerd worden en integraal zijn aanbesteed. Krijg je zo’n werk gegund, dan gebeurt dat in een geïntegreerde contractvorm.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

‘Iets maken wat er nog niet was’

Tom, stagiair op de bouwplaats én op kantoor

Mijn carrière? Die moet nog beginnen. Ik volg met veel plezier de opleiding middenkader bouw en infra aan het ROC van Twente in Hengelo. Ik zit in mijn derde jaar. Als kind had ik niet echt voor ogen wat ik worden wilde. Totdat ik mijn vader hielp een houten schuur te renoveren. Leuk werk, vooral om van iets ouds weer echt iets moois te maken. Zou daar mijn liefde voor de bouw ontstaan zijn?

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

‘Van Curaçao naar Nederland voor de bouw!’

Shella, tekenaar/werkvoorbereider Houtbouw

Van een warm eiland naar een koud en regenachtig land. Wat een verschil! Maar ik had het ervoor over, want ik wilde graag verder groeien in de bouw. Ik verliet mijn familie en vrienden op Curaçao en verhuisde naar Nederland om Bouwkunde te studeren in Enschede op Saxion. In mei 2020 gaf De Groot Vroomshoop mij de kans om met weinig werkervaring in dienst te komen als tekenaar/werkvoorbereider bij de werkmaatschappij Houtbouw. Ik ervaar natuurlijk verschillen tussen Curaçao en Nederland, maar ik voel mij hier thuis en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk!

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

‘In 10 minuten beklonken: contract voor mijn hele werkzame leven’

Hendrikus (Rieks), timmerman

Kun jij het je voorstellen: 50 jaar in dienst bij dezelfde werkgever? Nu wordt er vaker van baan en werkgever gewisseld. In mijn tijd ging je gewoon aan de slag. Was je blij dat je een baan had, lekker je vak kon uitoefenen en een boterham verdiende. Ik heb het goed gehad bij De Groot Vroomshoop en er altijd met veel plezier met collega’s samengewerkt. In dit bedrijf kijken we naar elkaar om. Vanaf september geniet ik van mijn pensioen.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

‘Krijg je de kans? Ga er dan voor’

Linda, Marketing medewerker én Binnendienstmedewerker Houtbouw

Marketing, ik ben er enkele jaren terug ingerold bij De Groot Vroomshoop. Ik vind het een uitdagend vakgebied. Er is veel in te doen én nog te leren. Het is een vak apart en belangrijk voor de doorontwikkeling van ons mooie bedrijf. Dat wordt ook steeds meer ingezien door collega’s en samenwerkingspartners.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

‘Ik wil uitgroeien tot kostendeskundige’

Léon, Calculator Bouwsystemen

Voor mijn minor van de opleiding HBO Bouwkunde bij Saxion nam ik interviews af bij bouwbedrijven. Zo kwam ik bij Ufkes Apeldoorn, een VolkerWessels-onderneming. Het was een goed gesprek, ook op persoonlijk vlak. Er werd me gevraagd mijn CV op te sturen. Deze is doorgezet naar De Groot Vroomshoop (ook VolkerWessels) en een telefoontje later mocht ik solliciteren. Sinds september 2020 ben ik calculator bij de werkmaatschappij Bouwsystemen. Ik zorg voor de kostencalculaties van raming tot en met werkbegroting vanaf de tenderfase tot aan de overdracht aan de uitvoering. Daarbij bereken ik alle benodigde hoeveelheden materialen en werkuren.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

‘Hoe passen wij in jouw leven?’

Bianca, HRM

Eén van mijn taken is het promoten van De Groot Vroomshoop als fijn bedrijf om voor te werken met het oog op werving van nieuwe collega’s. We staan voor mooie uitdagingen met elkaar. Het zijn de mensen die ervoor zorgen dat we deze met succes waarmaken. Talent en goede vakmensen hebben we altijd nodig, maar de arbeidsmarkt is krap.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

‘Nooit te oud om te leren’

Rob, Meewerkend leidinggevende productie daken en gevels Rijssen

Ik moest wel een drempel over. Een flinke hobbel nemen om weer te gaan studeren. In de avonduren, naast een fulltime baan en een druk gezinsleven. Maar met support van collega’s, de werkgever, het thuisfront en een portie doorzettingsvermogen, heb ik de opleiding tot meewerkend leidinggevende niveau 4 gehaald!

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

‘De praktijk, voor mij de beste leerschool’

Daniël, Allround werkplaatstimmerman

School is niet mijn ding. Toch ging ik twee jaar lang weer een dag in de week de schoolbanken in. Om vooruit te komen in mijn werk. De andere dagen leerde ik in de praktijk bij erkend leerbedrijf De Groot Vroomshoop.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

‘Op school is de bouw fictief, hier is het echt’

Jorieke, Stagiaire Bouwsystemen

Dat ik ‘iets’ met bouwen wil, weet ik zeker. Waar die voorliefde vandaan komt? Geen idee eigenlijk. Binnen mijn familie werkt niemand in de bouw. Als klein meisje maakte ik al plattegronden en inrichtingsplannetjes. Ik wilde een tijd architect worden.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

‘Afstuderen bij De Groot Vroomshoop’

Martijn, Afstudeerder

Voor de afronding van mijn studie Technische Bedrijfskunde was ik op zoek naar een afstudeerbedrijf. Vroeger reed ik wel eens langs het kantoor van De Groot Vroomshoop. De uitstraling van de buitenkant van het bedrijf sprak me toen al aan. Ik heb zelf initiatief genomen, solliciteerde en werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met Janny (HR-manager) en Michiel (Adjunct-directeur). Ik kreeg een uitdagende afstudeeropdracht en startte de laatste fase van mijn opleiding.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'Alle gebouwen in eigen beheer'

Hans, Inkoper/gebouwenbeheerder

Ik werk ruim 30 jaar bij De Groot Vroomshoop en werkelijk: geen dag is hetzelfde! Het grootste deel van mijn tijd besteed ik aan gebouwenbeheer. We hebben een bedrijventerrein van maar liefst 9 hectare met kantoorgebouwen en productiehallen en alles heeft onderhoud nodig. In de basis zorg ik ervoor dat mijn collega’s alles hebben om hun werk goed en veilig te kunnen doen.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'De hard werkende vakvrouw'

Anna, Productiemedewerker

Ik stond wel open voor verandering, net als de rest van de groep Poolse collega’s. Tot aan de zomer in 2020 werken wij met plezier in Rijssen. Ik pak de prefab houten elementen in voordat deze op transport naar de bouwlocatie gaan.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

‘Energie van hout’

Adam, Projectleider

Ik ben projectleider bij onze werkmaatschappij Bouwsystemen. Daar werken we aan tijdelijke en permanente huisvesting voor bijvoorbeeld het onderwijs, bedrijfsleven en woningcorporaties. We ontwikkelden zelfs eigen bouwsystemen. Aan het begin van mijn carrière wist ik al dat ik aan de slag wilde met innovatie en nieuwe wegen wilde verkennen. Toen kon ik nog niet voorspellen dat ik die ambitie juist met hout als basis waar zou kunnen maken.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'Mensenwerk blijft, maar machines zijn welkom'

Michel, Meewerkend leidinggevende daken/gevels

Als ik zo terugblik heb ik mooie stappen gemaakt bij De Groot Vroomshoop. Ik ben in 2003 begonnen als leerling en groeide door naar allround timmerman. Net voor de zomer heb ik bij het ROC van Twente de opleiding meewerkend leidinggevende afgerond. Nu ben ik meewerkend leidinggevende bij daken en gevels.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'Betrokken bij organisatie en collega’s'

Hennie, Allround werkplaatstimmerman

Ik werk al 27 jaar als allround werkplaatstimmerman bij De Groot Vroomshoop. Waarom ik me verkiesbaar heb gesteld voor de Ondernemingsraad (OR)? Tja, *lacht*. Mijn voorganger, Jan Ribberink, was lang lid van de OR en wilde stoppen.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'Loslaten en vernieuwen'

Marcel, Hoofd projectrealisatie

In september 2017 stroomde ik vanuit de functie van projectleider door naar hoofd projectrealisatie. Ik ben verantwoordelijk voor alle projecten die vanuit de commercie van onze werkmaatschappij Bouwsystemen naar de uitvoering komen.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'Op afstand de leukste werkgever'

Gerreke, Tekenaar / werkvoorbereider

Vorig jaar besloot ik op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Ik solliciteerde en werd bij vijf werkgevers uitgenodigd voor een gesprek. Ondanks de grotere reisafstand past De Groot Vroomshoop het best bij mij. Benieuwd waarom?

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'Van print naar digitaal'

Bastiaan, Facilitair medewerker

Begin 2018 startte ik bij De Groot Vroomshoop als facilitair medewerker. Ik ondersteun daarmee de hele groep, waaronder ook de 3 werkmaatschappijen vallen. 

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'Binden en boeien van collega’s'

Michiel, Adjunct-directeur

En dan ben je ‘Beste Werkgever’ 2018/2019. Super gaaf natuurlijk en we zijn er nog allemaal trots op bij De Groot Vroomshoop, maar hoe nu verder? Ik heb uit de topsport geleerd dat de top bereiken moeilijk is, maar aan de top blijven nog veel moeilijker! Dus stilzitten is geen optie, we moeten blijven trainen.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'Van timmeren naar leidinggeven'

Hendrik-Jan, Meewerkend leidinggevende daken en gevels

4 jaar geleden alweer stapte ik binnen bij De Groot Vroomshoop. De eerste periode als uitzendkracht. Vanwege de bouwcrisis was het toen lastig om aan werk te komen. Al snel was ik er op mijn gemak, voelde ik me echt collega en genoot ik van het vakmanschap.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'Werken in een mannenwereld'

Kim, Accountmanager

Werken bij De Groot Vroomshoop betekent voor mij werken in een mannenwereld. Natuurlijk heb ik vrouwelijke collega’s, maar we zijn in de minderheid. Ook bij opdrachtgevers zit ik vaak met mannen aan tafel. Daarin blijft de bouw toch nog een beetje achter. Dus meiden, kom bij ons werken. Dat komt de diversiteit ten goede.

Bekijk video
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'Eigen initiatief is beloond'

Raymond, BIM modelleur

Ik werk 2,5 jaar bij De Groot Vroomshoop Bouwsystemen. Na een jaar detachering, kwam ik in vaste dienst. Ik begon als BIM modelleur, maar wist al snel dat ik meer wilde. Bouwsystemen is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen, daaraan wil ik ook graag mijn bijdrage leveren!

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'We zijn onderdeel van een groter geheel'

Jolanda, Directiesecretaresse / PR & Communicatie

Ik werk inmiddels alweer 12 jaar bij De Groot Vroomshoop als directiesecretaresse. En nog steeds met heel veel plezier. Dat komt omdat het werken bij ons bedrijf gewoon erg leuk is. De sfeer is heel informeel en gemoedelijk en de contacten met collega’s zijn altijd goed.

Bekijk video
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'Ruim 40 jaar bij dezelfde werkgever'

Egbert, Machinaal houtbewerker

Waar vind je ze nog? Mensen die een 40-jarig jubileum vieren bij hun werkgever. Hier dus. Ik ging op mijn 15e aan het werk. Na 5 jaar maakte ik de overstap naar De Groot Vroomshoop. Ik werk hier maar liefst 43 jaar.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

‘Wij houden de zaak draaiende’

Onze technische mannen van Extend

Goed werkend materieel en gereedschap vinden we belangrijk. En ook een opgeruimd bedrijventerrein waar alles op de plek ligt waar het hoort. Voor de veiligheid van medewerkers, een efficiënter bedrijfsproces én voor onze uitstraling.

Lees verder