hoe_passen_wij_in_jouw_leven
Solliciteer in
1 minuut

Jouw collega’s

Het zijn de mensen die ons bedrijf tot een succes maken. De collega’s kunnen jou dan ook als geen ander vertellen waarom zij met plezier werken bij De Groot Vroomshoop.

De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'Van timmeren naar leidinggeven'

Hendrik-Jan, Meewerkend leidinggevende daken en gevels

4 jaar geleden alweer stapte ik binnen bij De Groot Vroomshoop. De eerste periode als uitzendkracht. Vanwege de bouwcrisis was het toen lastig om aan werk te komen. Al snel was ik er op mijn gemak, voelde ik me echt collega en genoot ik van het vakmanschap.

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'Werken in een mannenwereld'

Kim, Accountmanager

Werken bij De Groot Vroomshoop betekent voor mij werken in een mannenwereld. Natuurlijk heb ik vrouwelijke collega’s, maar we zijn in de minderheid. Ook bij opdrachtgevers zit ik vaak met mannen aan tafel. Daarin blijft de bouw toch nog een beetje achter. Dus meiden, kom bij ons werken. Dat komt de diversiteit ten goede.

Bekijk video
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'Eigen initiatief is beloond'

Raymond, BIM modelleur

Ik werk 2,5 jaar bij De Groot Vroomshoop Bouwsystemen. Na een jaar detachering, kwam ik in vaste dienst. Ik begon als BIM modelleur, maar wist al snel dat ik meer wilde. Bouwsystemen is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen, daaraan wil ik ook graag mijn bijdrage leveren!

Lees verder
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'We zijn onderdeel van een groter geheel'

Jolanda, Directiesecretaresse / PR & Communicatie

Ik werk inmiddels alweer 12 jaar bij De Groot Vroomshoop als directiesecretaresse. En nog steeds met heel veel plezier. Dat komt omdat het werken bij ons bedrijf gewoon erg leuk is. De sfeer is heel informeel en gemoedelijk en de contacten met collega’s zijn altijd goed.

Bekijk video
De Groot Vroomshoop - Jouw collega’s

'Ruim 40 jaar bij dezelfde werkgever'

Egbert, Machinaal houtbewerker

Waar vind je ze nog? Mensen die een 40-jarig jubileum vieren bij hun werkgever. Hier dus. Ik ging op mijn 15e aan het werk. Na 5 jaar maakte ik de overstap naar De Groot Vroomshoop. Ik werk hier maar liefst 43 jaar.

Lees verder
Ontwerp en realisatie: Catapult creëert