hoe_passen_wij_in_jouw_leven
Solliciteer in
1 minuut

Collega’s maken ons Beste Werkgever 2018-2019 in bouw en infrastructuur

In het Beste Werkgeversonderzoek beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties zijn het afgelopen jaar beloond met het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Eerlijk, gratis en alleen te verdienen door een goede beoordeling van je eigen mensen. De winnaars per branche mogen zich een jaar lang ‘Beste Werkgever 2018- 2019’ noemen. In de bouw en infrastructuur is dat De Groot Vroomshoop. De respons op het onderzoek bij De Groot Vroomshoop was 49%. We scoorden een 8,2, afgezet tegen een 7,4 gemiddeld in onze branche.

Het recept voor goed werkgeverschap
Wat maakt dat je graag wilt (blijven) werken bij je werkgever? De Beste Werkgeversscore is gebaseerd op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en benutten van talent. Wij vinden het belangrijk dat je energie haalt uit je werk en jezelf blijft uitdagen en ontwikkelen. Hoe de collega’s dat bij De Groot Vroomshoop ervaren, lees je hier.

Weten wat er speelt
De Beste Werkgevers nemen de mening van hun mensen serieus, vragen naar hun ideeën en gebruiken die om hun organisatie continu te verbeteren. Hier is het volgens de ervaringsdeskundigen prettig werken. Bij De Groot Vroomshoop werken 250 vakmensen. Zij zijn de belangrijkste ambassadeurs naar klanten, relaties, naar elkaar en naar de arbeidsmarkt. Belangrijk om waardering steeds weer te laten blijken, collega’s goed te informeren, successen te delen, naar elkaar om te kijken en in gesprek te blijven. Daar steken we energie in.

Samen trots
Het zijn de mensen die het bedrijf tot een succes maken. Deze waardering is fantastisch. De Groot Vroomshoop zal de titel – Beste Werkgever 2018-2019 met de maximale 3 sterren- met trots (uit)dragen. Wij eten er een gehaktbal op.