Solliciteer in
1 minuut

Beroepenvoorlichting Parkgebouw Rijssen

Er waren ruim 700 leerlingen (derdeklassers) uit het voortgezet onderwijs op de beroepenvoorlichting van de Rotaryclubs Bathmen de Schipbeek en Rijssen Regge Regio op maandag 27 januari in het Parkgebouw in Rijssen.

De beroepenvoorlichting is opgezet voor leerlingen van de derde klassen in het Voortgezet Onderwijs die dit jaar hun profielkeuze moeten maken. De leerlingen komen van Reggesteyn (Rijssen en Nijverdal), Waerdenborch (Holten en Goor), De Passie (Wierden), Pius X (Rijssen en Almelo) en Jacobus Fruytier (Rijssen).

Tijdens de beroepenvoorlichting kregen de leerlingen en hun ouders vanuit de praktijk informatie over de meest uiteenlopende beroepen. Er waren 90 voorlichters aanwezig die samen 66 beroepen vertegenwoordigen. Van elke school zijn decanen aanwezig om vragen met betrekking tot de opleidingen te beantwoorden. De Groot Vroomshoop stond er ook met voorlichters. Zij vertelden enthousiast over ons bedrijf, hun eigen baan en hun vooropleiding. We hopen leerlingen te verrassen met de mogelijkheden van hout in de bouw. We hebben nu en in de toekomst talent en vakmensen nodig in onze productie en op kantoor. Er is dit jaar veel aandacht voor techniek.

Ontwerp en realisatie: Catapult creƫert